Tisztelt Benzin és sörzabáló vándor!

Nulladik körben szeretnénk leszögezni azt, hogy a lentiekben található szöveget nem irodalmárok fogalmazták, hanem motorosok. Sőt, tovább megyek. Olyan emberek fogalmazták, akiknek az irodalom és nyelvtan tudásuk valahol a 2-es osztályzat legalján volt megtalálható. Mióta befejeztük a középsulit, azóta ez csak romlott. :) Ennek tudatában kéretik olvasni!

Első körben légy üdvözölve weblapunkon.

Második körben pedig pár gondolatot arról, hogy kik is vagyunk mi, mióta létezünk, mint motoros huligánok ésatöbbi ésatöbbi. Tehát, folytatva a második kört: A Sufni Tuning - Motor Team megalakulásának a pontos idejét mi sem tudjuk teljesen pontosan, de az tuti hogy az Úr 2oo3.-ik esztendejének második felében már dübörögtünk (mint STMT) a "kiváló" minőseggű magyar/horvát utakon. Hol is lakunk? Barcson. Hogy őszinte legyek, nem vagyok benne biztos hogy mindenkinek beugrik, hogy Somogy megyének a déli csücskéről van szó. De sebaj, mi sem tudjuk, hogy hol van Iszapszentgilisztás:) Miért döntöttünk úgy, hogy egy motoros baráti társaságot alapítunk? Ennek nagyon egyszerű a magyarázata. Úgy véltük, hogy egy ilyen baráti társaság még közelebb hozhatja a tagokat egymáshoz, a motorozáson kívül. Ez alatt "még közelebb hozhatja a tagokat egymáshoz" nem azt értjük, hogy buzik lennénk:), hanem azt, hogy közösen is szervezünk programokat: hegyibulikat, nyaralásokat, motorostalálkozóra való kivonulásokat. És mindemellett, ha valakinek segítségre van szüksége, mert éppen úgy alakult, akkor csak egy telefon, vagy egy erőteljesebb gázfröccs a városban, és egy cimbi szinte tutira ott van 10 percen belül. És ez jó! Jó abban a tudatban élni, hogy számíthatsz a barátaidra és ők is számíthatnak rád, mert úgy véljük hogy ez egy kölcsönös dolog.
Körülbelül ennyi lett volna dióhéjban a baráti társaság története. Ha kicsit jobban meg szeretnéd ismerni a tagokat/motorokat, akkor a következő lépéseket ajánljuk: bal kézben egy pálinkásüveg a jobbik balban pedig az egered. Bátran ajánljuk a bal oldali menüsort!


Mit találsz meg itt?

Lássuk csak. Motoros hírek, újdonságok, találkozók. Motorjainkról saját véleményt, leírásokat, tagokról ugyanezt, túrák beszámolói. képeket az ökörködésekről, túrákról, 1-2 más -általunk sokat olvasott weboldalak címei- Fórum -itt anyázhatsz :) végül, de nem utolsó sorban, a régebbi motorokról találhatsz meg leírásokat.Ugyan bár nem tagok, mégis barátainknak tekintjük őket

Kicsit elkülönítve, de mindenképpen meg szeretnénk említeni a következő emberkéket is, mert rájuk is barátként tekintünk, azzal az egy különbséggel, hogy esetleg nem tagok. Na mindegy. A lényegen ez mitsem változtat

Lipics Péter: Körülbelül 15 éve ismerjük egymást, motorral nem rendelkezik, különösebben nem is nagyon izgatja fel ez a téma. Inkább az autókra esküszik. Ő is szerves része a házibuliknak, és a csoportos ivászatoknak. Amiről könnyen megismered: sétálsz az utcán, meglátod őt. Egy autó mellett áll, ami tutira egy Honda és közben szájtátva mereng el az apró részletekben. Imádja őket. A Hondákon kívül talán ezzel a mondattal lehetne a legjobban jellemezni Peti barátunkat: "Trance a lelke mindennek". Ugyanis "hobbiként" zenéléssel foglalkozik, mégpedig Trance stílusban. Talán minden álma, hogy egyszer az ő lemezét vehesse le egy CD boltban a polcról.

Balogh Petya: Hogy is kezdjem? Egy jókedélyű srác, aki szereti a motorokat/autókat/kamionokat. Zárójelben jegyezném meg, hogy kamionsofőrködéssel keresi meg mindennapi benzinszükségletét. Jobbára őt Ajoj-on és Koggin keresztül kezdtük megismerni, de végülis ez szinte lényegtelen. Nem is tudom, hogy ezt most miért is írtam le. Na mindegy:) Manapság már egyre kevesebb ideje marad a motorozásra (munkája miatt), de ettől függetlenül keressük egymás társaságát. Ha találkozunk vele, akkor még az átlagosnál is jobb kedv uralkodik köreinkben. Feltünést keltő eszközei: Suzuki GSX 1300R Hayabusa Yoshimura Tri Oval dobbal illetve egy 10 kerekű szörnyeteg: Renault Premium.